• Contacteer ons! 0476 20 75 26
Perfecte pleisterwerken: dat zeggen we niet zomaar

Pleisterwerken in Geraardsbergen

Plakwerken Van Crombrugghe voorziet zowel uw nieuwbouw als renovatie pleisterwerken in Geraardsbergen en omstreken. Wij staan garant voor hoogkwalitatieve werken. Van Crombrugghe gelooft steevast dat kwaliteit een kwestie van mentaliteit is. Bij ons krijgt u daarom een totaalservice die u op elk vlak verzekert van een eersteklas service waarin de klant centraal staat. Laat ons uw wensen weten voor een hoogstaande afwerking.

Pleisterwerken

Kies voor Plakwerken Van Crombrugghe als u zeker wilt zijn van een kwalitatief resultaat: dat zeggen we niet zomaar. Kwaliteit staat bij ons centraal, want kwaliteit zorgt voor tevreden klanten. En alleen als de klant tevreden is, zijn wij dat ook. Wij geven het nodige professionele advies om steeds een optimaal resultaat te kunnen garanderen.

Voor al uw vragen

Bij Van Crombrugghe in Geraardsbergen kunt u rekenen op een eersteklas service. Heeft u nog verdere vragen over specifieke nieuwbouw en/of renovatie pleisterwerken of over onze diensten in het algemeen? Dan helpen wij u graag verder. Neem contact op met ons op via mail, telefoon of het invulformulier op deze website. We helpen u zo spoedig mogelijk.

Top