• Contacteer ons! 0476 20 75 26
Secure werken voor een superieur resultaat

Uw stukadoor in Geraardsbergen

Kies niet zomaar iemand, kies iemand met de juiste mentaliteit. Als u op zoek bent naar een stukadoor in Geraardsbergen of omstreken, dan moet u bij Plakwerken Van Crombrugghe zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat kwaliteit een mentaliteit is: wij hebben die mentaliteit. Voor onberispelijke stucwerken moet u bij Plakwerken Van Crombrugghe zijn. Wij nemen enkel genoegen met de beste kwaliteit. Aarzel niet en bespreek met ons uw project.

Stucwerk bij renovatie en herstellingen

Bent u bezig met verfraaiingen of herstellingen aan uw woning waar de nodige boor- en zaagwerken aan te pas komen? Laat uw muren en plafonds dan terug in ere herstellen door Plakwerken Van Crombrugghe. Wij zorgen voor een secure afwerking en een vlekkeloos resultaat.

Bespreek met ons de mogelijkheden

Plakwerken Van Crombrugghe is uw stukadoor voor renovaties en herstellingen. Laat al uw stucwerken in Geraardsbergen en omstreken over aan ons. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende en gratis prijsofferte. Wij zijn telefonisch, via mail en het contactformulier op deze website bereikbaar.

Contacteer ons

Contacteer ons voor informatie over onze bezettingswerken. Van Crombrugghe in Geraardsbergen helpt u met plezier verder met het bezetten van muren, plafonds en meer. Wij zijn telefonisch, via mail of via het contactformulier op deze website te bereiken.

Top