Kwaliteit is een mentaliteit!

Gyprocwerken voor een snelle afwerking
Uw optie voor diverse doeleinden

Reken voor uw gyprocwerken in Geraardsbergen of omstreken op de vakkundigheid van Plakwerken Van Crombrugghe. Uw dromen worden omgezet in werkelijkheid dankzij de correcte, snelle en vooral efficiënte aanpak.

All-round

Gyproc is een materiaalsoort die licht is en bijgevolg makkelijk te hanteren. U kunt dan ook kiezen voor gyproc bij tal van doeleinden, gaande van het renoveren van muren tot het indelen van kamers of afwerken van uw zolder. De werken worden perfect uitgevoerd met een schilderklaar resultaat als gevolg.

Van living tot badkamer

Gyproc is er in diverse soorten. Ook voor vochtige ruimtes zoals badkamers of douches is er een aangepaste gyprocsoort die speciaal voor deze ruimtes is ontworpen. U kunt uw gyprocwerken in Geraardsbergen dus probleemloos toepassen in gans uw woning.

Indien nodig kan er, bij afwerking van uw zolder, ook isolatie voorzien worden alvorens de ruimte volledig af te werken. Twijfel niet om info te vragen indien bepaalde zaken niet duidelijk zijn. Bij Plakwerken Van Crombrugghe is het belangrijk dat klanten tevreden zijn. Om die reden kunt u steeds iemand bereiken bij vragen over uw werf of opdracht.

contact

Voldersstraat 36 - 9500 Onkerzele - - 0476 20 75 260476 20 75 26 - BTW BE 0735.293.553