Kwaliteit is een mentaliteit!

Luchtdichte isolatiewerken
De warmte kan niet meer ontsnappen of binnendringen

Het isoleren van uw dak is inmiddels een verplichting geworden. Er gaat ook heel veel warmte verloren via het dak wanneer dit niet geïsoleerd is en daarom werd deze maatregel ingevoerd. Zorg dan ook dat u zo snel mogelijk in orde bent met de wet en neem vandaag nog contact op met Plakwerken Van Crombrugghe voor isolatiewerken regio Geraardsbergen.

Luchtdichte isolatie

Luchtdicht isoleren kan enkel door heel precies en correct te werk te gaan. Op die manier kan de isolatie perfect geplaatst worden en krijgen luchtlekken geen schijn van kans. Uw energieverbruik wordt op deze manier dan ook perfect binnen de perken gehouden, wat uiteraard goed is voor uw budget.

Combinatie werken

U kunt opteren om enkel isolatiewerken regio Geraardsbergen uit te voeren, maar het is tevens mogelijk om tegelijk uw zolder te laten afwerken met gyproc. Ook de renovatie van uw pleisterwerk behoort tot de vaste activiteiten van het team.

Wilt u een offerte op maat? Hebt u vragen over het plaatsen van de isolatie? Neem dan contact op en u wordt steeds op een persoonlijke en klantvriendelijke manier te woord gestaan.

contact

Voldersstraat 36 - 9500 Onkerzele - - 0476 20 75 260476 20 75 26 - BTW BE 0735.293.553