Kwaliteit is een mentaliteit!

Pleisterwerk renoveren of verfraaien
Onberispelijke stucwerken conform uw wensen

Laat uw pleisterwerk niet zomaar renoveren door de eerste de beste maar kies voor iemand met de juiste mentaliteit en voldoende ervaring. Ga voor Plakwerken Van Crombrugghe in Geraardsbergen!

Kwaliteit staat voorop

Wie kiest voor Plakwerken Van Crombrugghe kan met een gerust hart zijn pleisterwerk laten renoveren regio Geraardsbergen. Kwaliteit staat steeds voorop bij elke opdracht zodat klanten steeds 100% tevreden zijn.

Diverse methodes en technieken

Bent u bezig met het volledig verbouwen van uw huis of appartement? Dan is het logisch dat ook het pleisterwerk een opfrisbeurt krijgt. Plakwerken Van Crombrugghe maakt het gebruik van de nieuwste technieken om uw stucwerk tot in de kleinste details af te werken.

Uw pleisterwerk renoveren regio Geraardsbergen wordt bijgevolg kinderspel! Bent u fan van gyproc en verkiest u deze manier van afwerken boven pleister? Ook dit is perfect mogelijk.

Neem gerust contact op indien u vragen hebt of een offerte op maat wenst. Zowel muren als plafonds worden volledig in ere hersteld en zien er terug uit als bij een nieuwbouwwoning. U kunt ook isolatiewerken laten uitvoeren door het ervaren team. Dit zal u gegarandeerd heel wat minder energiekosten opleveren.

contact

Voldersstraat 36 - 9500 Onkerzele - - 0476 20 75 260476 20 75 26 - BTW BE 0735.293.553